IRB znižuje stratu a čaká na investora - Apolen, Peter
Hospodárenie Investičnej a rozvojovej banky (IRB), a.s. Bratislava v roku 1999. Po troch stratových rokoch banka vykázala zisk - masívna pomoc zo strany štátu. Bilančná suma IRB. Vzostup vkladov klientov. Hospodárenie v prvom štvrťroku r. 2000 (strata). Hľadanie strategického investora pre IRB.