Firemní elektronické bankovnictví - Šobíšek, Petr
Využitie nových technológií, predovšetkým internetu a GSM v službách elektronického bankovníctva. Systémy pre elektronické bankovníctvo, ich nejednotnosť. Komunikačné problémy. Koncepcia a model podnikového platobného centra. Univerzálny informační systém.