Platební karty - quo vadis? - Juřík, Pavel
Platobná karta ako bežná súčasť života modernej spoločnosti. Najväčší vydavatelia kreditných kariet v USA. Vývoj počtu kariet v Českej republike. Medzinárodné kartové systémy v roku 1999.