Arménie - Brzoňová, Jana
Stručná hospodársko-ekonomická charakteristika Arménska. Ekonomické reformy a finančná stabilizácia krajiny. Zahranično-obchodné vzťahy Arménska a Českej republiky. Perspektívne trhové sektory a komodity.