Management jakosti pro malé a střední podniky (SMEs) - Hnátek, Jan
Informácia o príspevkoch, ktoré odzneli na seminári Európskeho Kongresu Akosti EOQ a EFQM, ktorý sa konal v októbri 1998 v Paríži. Najzaujímavejšie príspevky na tému Inštitucionálna politika podpory akosti a Povinnosti CEO's (generálny riaditeľ firmy) v stratégii akosti. Zhrnutie hlavných myšlienok z príspevku A.S. Mendeza na tému Evolúcia malých a stredných podnikov vo svetovej akosti. Európska politika podpory kvality. Integrácia konceptov akosti a úloha sebahodnotenia. V