Cesta vysokých škol do 3. tisíciletí je cestou do Evropy - Gabryšová, Marie
Postavenie vysokých škôl v konkurenčnom trhovom prostredí ako organizácií poskytujúcich služby s veľkým spoločenským dosahom. Úvahy o prínose, ktoré môže mať riadenie vysokých škôl podľa zásad TQM v normovanej podobe v zhode s ISO 9000. Zhoda kritérií pre evaluáciu FEANI (európsky inžinier) a zaistenie kritérií v medzinárodnom meradle. Systémy hodnotenia kvality vysokoškolskej výučby. Príklad belgickej katolíckej školy KaHo Sint-Lieven a VUT Brno. Schéma cyklu hodnotenia kvality predmetu. Špirála akosti podľa ISO 9004 pre fakulty VŠ.