Samohodnocení dle EFQM modelu vyjímečnosti - Kopec, Bernard
Význam samohodnotenia, ktoré je základom neustáleho zlepšovania všetkých činností organizácie podľa modelu EFQM - modelu výnimočnosti. Charakteristika EFQM Model excellence - modelu výnimočnosti. Čo je a čo nie je samohodnotenie. Proces samohodnotenia. Prínosy a skúsenosti s prevádzaním samohodnotenia.