Zkušenost české populace s trhem práce - Mareš, Petr
Vývoj na trhu práce Českej republiky po roku 1989 a jeho ekonomické súvislosti. Miera legitimity trhu práce. Sociálna situácia obyvateľov ČR a rastúca úzkosť zo straty zamestnania.