Zabezpečovanie zdravotnej nezávadnosti potravín - Srdošová, Katarína
Zavádzanie systému kvality podľa normy ISO 9002 u výrobcov potravín. Budovanie systémov zabezpečenia hygienickej kontroly potravín. Systém HACCP (Hazzard Analysis and Critical Control Point) čo je analýza nebezpečia narušenia zdravotnej nezávadnosti potravín. Zásady systému HACCP zhrnuté v siedmich bodoch. Definície pojmov verifikácia, validácia, overovanie, audit. Nezávislá verifikácia a certifikácia systému zabezpečenia hygieny potravín.