Systémy riadenia kvality ako cesta k pozitívnemu chápaniu zmien - Frischer, Peter
Zásadné zmeny v oblasti kvality, novelizácia medzinárodných noriem EN ISO série 9000 a s tým súvisiace očakávané zmeny v riadení firiem. Sféra organizačných zmien a s ňou súvisiaci negativizmus. Faktory vyvolávajúce problematiku negativizmu. Úroveň spracovania noriem a s ňou súvisiaca úroveň kultúra organizácie. Identifikácia negatívnych noriem. Lojalita zamestnancov.