Rozvoj lokálnej televízie na Slovensku - Ivantyšyn, Roman
Minulosť a rozvoj televíznych káblových sietí, rozhlasu po drôte a budovania televíznych káblových rozvodov pred a po roku 1989 na Slovensku a v krajinách strednej a východnej Európy. Súčasná programová ponuka káblových sietí v SR. Prehľad a úroveň miestneho a regionálneho vysielania. Ďalší vývoj televíznych staníc na Slovensku.