Harmonizovaná schéma pre kvalifikáciu a certifikáciu personálu v oblasti kvality ...
Skúsenosti u európskych organizácií v oblasti školení kvalifikácie a uznávania personálu pôsobiaceho v oblasti kvality. Tri kategórie pracovníkov v oblasti kvality podľa schémy EOQ. Organizácia schémy. EOQ profesionál kvality. EOQ manažér systémov kvality. EOQ audítor kvality. Praktici v oblasti kvality. Uznávanie certifikátov.