Japonské ekonomické perspektivy - Kunešová, Hana
Prehľad o vývoji japonskej ekonomiky v 90. rokoch. Hlavné makroekonomické ukazovatele v rokoch 1990-1995. Stagnácia ekonomiky v prvej polovici 90. rokoch. Problémy japonskej ekonomiky v 2. polovici 90. rokoch. Prognózy ďalšieho vývoja.