Výskumný ústav jadrových elektrární Trnava, a.s. získal certifikát BS EN ISO 9001 - Baláž, Jozef
Charakteristika aktivít Výskumného ústavu jadrových elektrární Trnava, a.s. (VÚJE Trnava, a.s.), ktorý získal certifikát BS EN ISO 9001. Dôležitou súčasťou systému zabezpečovania kvality VÚJE sú kalibračné a skúšobné laboratóriá. História postupu pri budovaní systému kvality vo VÚJE Trnava, a.s.