Personálna práca pomáha ľuďom vyrovnávať sa so zmenami - Začková, Katarína
Niektoré slovenské firmy si chybne vysvetľujú personálnu prácu. Názor spoločnosti VSS, a.s. Košice na personálnu prácu. VSS považujú personálnu prácu za komplexnú prácu s ľudskými zdrojmi. Vo VSS manažéri pravidelne komunikujú so zamestnancami. Systém hodnotenia pomáha pri zmenách zamestnanosti. Správne riadiť vie len ten, kto pozná zamestnancov.