Marginální oblasti - indikátory trvale udržitelného rozvoje - Cudlínová, Eva
Priestorová dimenzia a indikátory trvalo udržateľného rozvoja. Marginálne oblasti ako indikátor trvalej udržateľnosti. Regionálna politika Európskej únie a marginálne oblasti. Návrh indikátorov na vymedzenie marginálnych oblastí v rámci ČR.