Súvislosti medzi vyspelosťou a otvorenosťou ekonomiky z aspektu poľnohospodárstva - Pauhofová, Iveta
Základné súvislosti determinujúce zahraničný agrárny obchod SR. Vzťahy medzi mierou vývoznej otvorenosti krajiny a úrovňou jej ekonomickej vyspelosti. Podiel poľnohospodárstva na hrubom domácom produkte. Niektoré aspekty zahraničnoobchodných možností poľnohospodárstva SR.