Podniky logistického servisu na rozcestí
Nevyhnutným trendom medzi dopravcami sú integrované logistické systémy. Medzi modernými informačnými technológiami na riadenie logistických reťazcov vyhráva Supply-chain-management. Jeho základné vlastnosti a výhody pre servisné podniky.