Indikátory trvale udržitelného rozvoje - Jeníček, Vladimír
Úloha indikátorov v procese realizácie trvalo udržateľného rozvoja. Súčasné a alternatívne ekonomické indikátory na medzinárodnej a národnej úrovni. Prehľad indikátorov Komisie OSN pre trvalo udržateľný rozvoj.