Nová strategie zkoušení v implementaci EFQM modelu vyjímečnosti - Kopec, Bernard
Nová stratégia skúšania materiálu a výrobkov v implementácii EFQM (European Foundation for Quality Management) modelu výnimočnosti. Nová stratégia skúšania v podniku. Preverovanie vstupných materiálov a surovín. Preverovanie počas výrobného procesu. Preverovanie hotových výrobkov. Implementácia zásad TQM v rámci modulu Procesy. Opatrenia pre redukciu skúšania. Význam opatrení.