Ekonomika pôd Slovenska - Vilček, Jozef
Vzťah produkčného potenciálu pôd Slovenska a ekonomických parametrov (náklady, tržby, výnosy, hospodársky výsledok) rastlinnej výroby. Stanovenie konkrétnych ekonomických parametrov pre hlavné skupiny pôd. Vysoká závislosť hodnotených ekonomických parametrov od produkčnej schopnosti pôd.