K problematice zavádění softwaru SCM
Vzájomná spolupráca medzi podnikovými systémami ERP (plánovanie podnikových zdrojov) a nástrojmi SCM (riadenie zásobovacieho reťazca) a ich budúcnosť. Päť krokov pre úspešné zavedenie softwaru SCM. Predpoklady pre optimalizáciu softwarom SCM.