Obrat českých online obchodů - Bednář, Petr
Prieskum firmy Deloitte & Touche ohľadom českých elektronických obchodných domov a ich obratu v roku 1999. Odhad obratu čistých elektronických obchodov. Štruktúra sortimentu nakupovaného v ČR on-line.