Deníky včera, dnes (a zítra) - Kovařík, Jaroslav
Vývoj existujúcich českých denníkov v posledných rokoch na novinovom trhu ČR. Trhová pozícia denníkov Mladá fronta dnes, Blesk, Právo, Zemské noviny, Lidové noviny, Hospodářské noviny, České a Moravské slovo a ďalších.