Zachránia dôchodcov pohľadávky Sociálnej poisťovne? - Jurina, Ľubomír
Pohľadávky Sociálnej poisťovne ku koncu februára 2000. Chýbajúce financie vo fonde dôchodkového zabezpečenia. Rastúci deficit Sociálnej poisťovne. Analýza pohľadávok Sociálnej poisťovne z hľadiska hospodárskych odvetví. Možnosti Sociálnej poisťovne pri vymáhaní pohľadávok.