Ženy vo vrcholných manažérskych pozíciách - Radičová, Iveta
Vývoj ekonomickej aktivity slovenských žien v priebehu 90. rokov. Štruktúra žien a mužov v jednotlivých sektoroch hospodárstva. Štruktúra zamestnanosti žien a mužov. Rozdiely v mzdovom ohodnotení. Ženy v politike, v NR SR a vo vláde. Porovnanie zastúpenia žien v rôznych politických a hospodárskych pozíciách v krajinách strednej a východnej Európy.