Certifikácia v mliekarenskom priemysle - Zapata, Teresa Soley
Popis problému a aktivít pri riadení kvality a certifikácie v mliekarenskom priemysle pri použití systému HCCP (analýza rizík a kontrola kritických bodov). Zavedenie systémov kvality podľa normy ISO 9000. Hygienické postupy vo výrobnom procese.