Modelové riešenie určenia kvality komunikačnej obsluhy územia - Hrnčiar, Miroslav
Prezentácia teoretického pozadia riešenia projektu "Model komunikačnej obsluhy územnosprávneho celku - kraja". Posúdenie kvality služieb, ktoré sú poskytované v rámci komunikačnej obsluhy určitého územia. Pohľady na kvalitu a jej kritériá. Metodický postup na určenie kvality komunikačnej obsluhy. Základné kroky metodiky na určenie úrovne kvality komunikačnej úrovne obsluhy územia.