Vícerozměrné ukazatele způsobilosti - Tošenovský, Josef
Viacrozmerné ukazovatele a príslušné indexy v hodnotení spôsobilosti technologických procesov. Špeciálne viacrozmerné indexy spôsobilosti. Ukážka zobecnenia metodiky pre k- rozmerný ukazovateľ kvality včítane príslušnej grafickej metódy. Použitie programu CAPA určeného pre komplexné hodnotenie ľubovoľného ukazovateľa kvality.