Posudzovanie medzinárodného zdaňovania príjmov v SR - Bubeníková, Martina
Vznik a existencia stálej prevádzkarne zriadenej na výkon činnosti charakteru služieb. Zdaňovanie príjmov cudzincov pracujúcich na území SR. Zdaňovanie príjmov daňovníka s trvalým pobytom na území SR zo závislej činnosti vykonávanej na území Českej republiky, poberaných od českého zamestnávateľa a zo živnosti vykonávanej na území SR. Zdaňovanie príjmov umelcov vykonávajúcich umeleckú činnosť na území SR prostredníctvom zastupujúcej umeleckej agentúry.