Výskum trhu a marketingový informačný systém a ich význam pri uplatňovaní TQM - Jedlička, Milan
Uplatňovanie komplexného manažmentu kvality (TQM). Prieskum trhu a TQM. Marketingový informačný systém a jeho podstata. Procesné funkcie marketingového informačného systému. Rozhodujúce segmenty produkujúce informácie pre potreby MIS. Optimálny súhrn informácií. Realizácia výskumu trhu. Základné etapy samotného procesu výskumu trhu.