Vývoj niektorých komponentov skrytej ekonomiky v Slovenskej republike - Hajnovičová, Viera
Hlavné výsledky merania skrytej ekonomiky na Slovensku, ktoré priniesli práce v Infostate a na ŠÚ SR. Odhady skrytej ekonomiky vo formálnom sektore, neformálnom sektore, v nelegálnej ekonomike a vo vývoji úplatkárstva v SR za roky 1996-1999. Výsledky prieskumov verejnej mienky ohľadom šedého hospodárstva v neformálnom sektore a v úplatkárstve.