Právne dôvody zániku poistenia - Fekete, Imrich
Spôsoby zániku poistenia podľa Občianskeho zákonníka. Výpoveď poistenia ku koncu poistného obdobia a do dvoch mesiacov po uzavretí zmluvy. Zánik poistenia pre neplatenie poistného. Odstúpenie od zmluvy. Právne dôsledky zániku poistného pomeru.