Produkt regiónu ako strategický faktor trhu cestovného ruchu - Sládek, Gustáv
Rozvoj regiónov - nosný problém cestovného ruchu. Vzťah medzi regionálnym rozvojom cestovného ruchu a jeho produktom. Pojem a hierarchia produktu cestovného ruchu.