Perestrojka v skupine Nafta Group - Ďurianová, Alica
Výsledky hospodárenia Nafty, a.s. Gbely a vývoj podniku v roku 1999. Dcérske spoločnosti s rozhodujúcim a podstatným vplyvom Nafty, a.s. Gbely. Straty spôsobené nesprávnymi investíciami v prípade spoločností Blacktown Settlement - Írsko, Anaco - Kazachstan a Naftárskej leasingovej spoločnosti - Bratislava.