Hodnotenie služieb a spokojnosť zákazníka v cestovnom ruchu - Gúčik, Marián
Vzťah kvality služby a spokojnosti v cestovnom ruchu. Doterajšie výskumy spokojnosti zákazníka v cestovnom ruchu. Význam skúmania spokojnosti zákazníka.