V portfóliu VÚB zrejme zostanú len dve pätiny pôvodných úverov - Kovalčík, Ján
Hospodárenie Všeobecnej úverovej banky (VÚB), a.s. Bratislava v r. 1999. VÚB uzatvorila hospodárenie so stratou 9,5 mld. Sk. Prevádzková strata. VÚB sa podarilo dotvoriť opravné položky a rezervy v plnej výške požadovanej audítorom. Kapitálová primeranosť dosiahla 10 perc. Začiatkom roku 2000 dosiahla VÚB obrat v hospodárení s výdatnou pomocou štátu. Zamestnanosť a prevádzkové náklady VÚB.