Problémy financovania - Mičulík, Milan
Cieľom finančnej politiky v roku 1999 bolo prispieť k makroekonomickej stabilizácii. Zároveň bola nastolená potreba vytvoriť predpoklady na urýchlenie mikroekonomickej adaptácie a štrukturálnych reforiem. Príčiny mikroekonomickej nerovnováhy. Návrhy riešenia problémov. Transformačný proces a poľnohospodárske odvetvie. Zámery dotačnej politiky. Podiel investičných dotácií na obstaranie HIM. Podiely dotácií na vlastných zdrojoch. Systém riešenia platobnej neschopnosti.