Decentralizácia verejnej správy Z koncepcie decentralizácie a modernizácie verejnej správy
Tri základné dimenzie decentralizácie správy vecí verejných. Decentralizácia kompetencií. Decentralizácia financií. Politická decentralizácia. Kompetencie štátnej správy, územnej samosprávy. Delené kompetencie.