Súčasné členenie Slovenska Kapitoly z dejín verejnej správy na Slovensku - Skyba, Radovan
Záverečná stať seriálu k členeniu Slovenska. Stručná charakteristika Banskobystrického, Žilinského, Košického a Prešovského kraja.