Meranie účtovnej expozície - Polednáková, Anna, 1957-
Charakteristika účtovnej (translačnej) expozície. Závislosť účtovnej expozície. Medzinárodné spoločnosti využívajú štyri základné účtovné metódy - ich charakteristika. Príklady fungovania jednotlivých metód - Current Rate, Monetary non Monetary, Temporal a Current non Current.