Cestovný ruch a DPH - Zuziková, Alena
Uplatňovanie dane z pridanej hodnoty pri výkonoch služieb cestovných kancelárií. Zatriedenie vlastných výkonov cestovných kancelárií podľa Klasifikácie produkcie. Rozlišovanie jednotlivých služieb, podľa toho či ide o poskytnutie služieb v oblasti domáceho cestovného ruchu, aktívneho alebo pasívneho cestovného ruchu. Domáci cestovný ruch. Aktívny cestovný ruch. Pasívny cestovný ruch. Predaj kompletného produktu inej cestovnej kancelárie za províziu. Zabezpečenie poistenia pre klienta.