Význam medzinárodných účtovných zásad na zostavenie konsolidovanej účtovnej závierky - Hvoždarová, Jana
Zákon č. 563/1991 Zb. o účtovníctve v znení neskorších predpisov - účtovné zásady. Opatrenie Ministerstva financií SR č. 65/393/1993 stanovuje ďalšie zásady, ktoré sa týkajú iba zostavovania konsolidovanej účtovnej závierky. Zásada kontinuity pri zostavovaní konsolidovanej účtovnej závierky. Zásada kontinuity pri úplnej a podielovej metóde. Potreba uplatnenia medzinárodne prijatých účtovných zásad pri zostavovaní konsolidovanej účtovnej závierky.