Účtovné prípady DPH zohľadňujúce legislatívne zmeny v daňových zákonoch - Vanko, Jozef
Základné požiadavky na účtovanie DPH. Výpočet a účtovanie nároku na odpočet DPH pri registrácii platiteľa a DPH. Výpočet a účtovanie DPH pri zrušení registrácie platiteľa. Výpočet a účtovanie krátenia DPH na vstupe podľa koeficientu. Postup pri vysporiadaní odpočtu DPH za celý kalendárny rok. Výpočet a účtovanie DPH pri odcudzení tovaru, osobnej spotrebe a poskytnutie vecných darov.