Vybrané problémy účtovania peňažných prostriedkov v cudzej mene u podnikateľov účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva - Juríková, Renáta
Problematika účtovania účtovných jednotiek - podnikateľov pri účtovaní majetku a zdrojov majetku v cudzej mene. Účtovanie kurzových rozdielov. Účtovný príklad sa zaoberá problematikou správneho výpočtu a účtovania kurzových rozdielov peňažných prostriedkov v cudzej mene počas účtovného obdobia a na konci účtovného obdobia. Popis účtovného prípadu.