Vedľajšie dojednania súvisiace s kúpnou zmluvou - Černá, Anna
Vedľajšie dojednania kúpnej zmluvy upravuje par. 601 až 610 Občianskeho zákonníka. Výhrada vlastníctva. Predkupné právo. Právo spätnej kúpy. Iné vedľajšie dojednania.