Má ho váš výrobek nebo podnik? - Šebek, Michael
Vymedzenie pojmu image. Image ako sociálno-psychologický proces. Image v spojitosti s človekom, výrobkom a firmou. Rozvoj a pestovanie image na trhu. Pravidlá pre cielene pestovaný image.