Dominuje kontinuálny výskum vzťahu populácie k základným subsystémom médií - Šrámek, Ľudovít
Mediálne informačné centrum (MIC) patrí k najstarším inštitúciám spoločenskovedného výskumu na Slovensku. Sociologické výskumy MIC. Výsledky výskumov vybavenosti slovenských domácností, publika televíznych staníc a čítanosti dennej tlače v rokoch 1996-2000. Druhá časť článku v HN číslo 86.