Nie deklarovať, ale konať - Pinter, Gejza
Nový zákon o odpadoch na Slovensku by mal odstrániť nešetrný spôsob likvidácie odpadov vo vzťahu k životnému prostrediu a zladiť legislatívu v odpadovom hospodárstve s normami Európskej únie. Zhodnocovanie odpadového materiálu v priemysle. Najväčší producenti odpadov v SR.