Poľnohospodárske výzvy a riziká - Polakovič, Ivan
Porovnanie jednotlivých ukazovateľov poľnohospodárstva na Slovensku s asociovanými štátmi. Výnosy obilnín, olejnín a produkcia mlieka v asociovaných štátoch.